Deze boom kom ik tegen bij mij in de duinen, waar ik ook mijn wandelcoaching doe met mijn klanten. Deze boom vind ik heel tekenend voor deze tijd: het is een echte dwarsligger. Als je goed kijkt, zie je dat hij nog gewoon doorleeft. Net als wij eigenlijk, dwarsligger Corona of niet: life goes on! Soms heb je even wat nieuw perspectief nodig om met de situatie om te kunnen gaan. Waar beter dan in de natuur zeg ik!

Dus weet je even niet meer hoe je jouw motivatie  moet vinden met al dat thuiswerken? Merk je dat je verkeerde gewoontes aan het ontwikkelen bent maar lukt het niet om jezelf hieruit los te wurmen? Of zie je binnen jouw organisatie mensen struikelen en gun je ze wat extra aandacht?

Weet dat wandel coaching een hele fijne en effectieve manier kan zijn om juist in deze tijd met wat afstand van je werkplek, nieuwe perspectieven te kunnen zien op jouw situatie. Dit kan een eenmalige sessie zijn of een onderdeel van een langer traject.

Wanneer je meer behoefte hebt aan perspectief op je loopbaan, is het goed te weten dat je weer gratis ontwikkelingsadvies kunt krijgen vanaf 1 december.Met mij als onafhankelijk loopbaanadviseur ga je met online opdrachten in combinatie met 3 coachgesprekken je nieuwe koers ontdekken. We zoomen in op wie je bent, wat je kan en wat je wilt.  We gaan samen op zoek naar wat jij precies nodig hebt om verder te komen. Zelf regie nemen over je ontwikkeling en loopbaan met een concreet ontwikkeladvies als resultaat. 

Hiervoor kun je je vast aanmelden via deze link.

Fijne week!