Disc training

 

 

DISC training

Een kleurrijk team

De DISC analyse is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar eigen communicatie- en gedragsstijl. Voor iedereen die beter wil leren afstemmen / meer invloed wil uitoefenen op anderen. Het vergroot je kennis van je eigen gedrag, actie en reactie. Hierdoor worden communicatie- en gedragspatronen beter zichtbaar.

Mijn DISC teamtraining is geschikt voor ieder team dat meer inzicht in elkaar wil krijgen en (nog) beter wil communiceren en samenwerken. Dit is vooral een must voor teams die intensief samenwerken maar kan ook heel waardevol zijn van een groep professionals die meer gebruik willen maken van elkaars kwaliteiten. We maken een teamwiel waarin alle teamleden hun plek op het wiel krijgen op basis van hun persoonlijke profiel.

Blended programma – duurzame team- en organisatieontwikkeling!

In combinatie met een DISC programma, onderscheiden wij ons door een online programma te ontwikkelen. Dit Blended learning programma maakt het mogelijk om duurzame transformatie te bereiken. Behalve de live-workshop waar mensen worden geprikkeld, gaan ze ook op andere manieren met de informatie aan de slag in de opdrachten van de online omgeving. 

Als extra onderdeel van een DISC team dag is het mogelijk om ook de drijfveren van de teamleden te analyseren. Stel een teamlid is gedreven door het individualistische en een andere teamlid voornamelijk gedreven door het zakelijke, wat doet dit dan met de samenwerking? Hoe zie je elkaars sterkten en waar zitten de mogelijkheden om nog beter samen te werken? Verschillende typen mensen hebben verschillende manieren van doen en onderliggende behoeften. Met deze analyses krijg je hier meer inzicht in zodat je elkaar beter kunt begrijpen.

 

“Overwogen, getwijfeld, gezocht en gelukkig Annemarie getroffen. Ze heeft me met haar inlevingsvermogen, positieve instelling en zonder te (ver)oordelen helpen zoeken naar mijn drijfveren. Hiermee heb ik weloverwogen de volgende stap in mijn carrière kunnen zetten. De gesprekken met Annemarie heb ik als zeer ontspannen en waardevol ervaren waarbij ze niet schuwt om je kritisch naar jezelf te laten blijven kijken. Inmiddels heb ik het roer succesvol volledig omgegooid en heeft Annemarie hierin met haar aanpak een belangrijke rol gespeeld waarvoor ik haar heel lang dankbaar zal blijven.”

Alvarito

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

bezoekadres

Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
(Locatie Seinwezen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093
BTW NL001605734B12