Where attention goes,
energy flows and result shows
– T Harv Eker

Amèr Coaching voor organisaties en bedrijven

Mijn drive en ervaring ligt bij het verder helpen van mensen en organisaties in hun ontwikkeling.Vanuit mijn brede HR ervaring begeleid ik dan ook veel organisaties bij mens gerelateerde vragen in de breedste zin.

Plek speelt ook hierin een belangrijke rol, zo denk ik vaak mee over organisatie-ontwerp (heeft iedereen een duidelijke plek).

Ook adviseer ik over praktische HR- en Talentgerelateerde vraagstukken, ontwerp  ik leiderschaps- en ontwikkelingsprogramma’s en fungeer ik als executive coach voor de “eenzame” directeur

Ieder individu binnen de organisatie is uniek en heeft zijn eigen talenten, drijfveren, waarden en missie in het leven. Om er een goed draaiend geheel van te maken, is het essentieel dit van elkaar te weten, te erkennen en bewust in te zetten in relatie tot het grotere doel van de organisatie. Hierdoor kan iedereen bewust zijn eigen plek in het (organisatie) systeem innemen en vanuit zijn uniekheid bijdragen aan het team of de organisatie.

Ik zie vaak dat mensen nog veel op de “bagagedrager” laten liggen en dus niet meenemen in hun werk. Zonde! Mensen “vrij zetten” noem ik dat, onderstaande programma’s helpen daarbij. Het blijft echter altijd maatwerk waarbij de vraag van de organisatie uitgangspunt is.

Aanbod voor organisaties

In-company trainingen en workshops

Kan jouw organisatie wel wat frisse wind gebruiken? We bieden waardevolle programma’s die jullie en jullie mensen vitaliteit en energie geven en wendbaar maken. Programma’s met luchtige diepgang, die ervoor zorgen dat mensen beter in staat zijn te communiceren wat voor hen belangrijk is. Daarmee zijn en voelen ze zich waardevoller voor de organisatie. De programma’s bieden veelal een combinatie van coachsessies en trainingsdagen in een kleine groep.

Teamontwikkeling, coaching en training

Wil je de effectiviteit van een team vergroten of een team effectief en plezierig samen laten werken? Nog niet zo makkelijk! Onze teamcoaching en training staan garant voor meer effectiviteit en werkplezier. In onze begeleiding staat helderheid omtrent “ieders plek” centraal. Ook werken we in teams graag met met de talenten- en drijfverenanalyse: zo helpen we professionals maximaal rendement uit zichzelf en hun team te halen.

 

Individuele coaching, coachpool, outplacement

Een individueel coachtraject geeft jouw medewerker concrete ontwikkelstappen. Ze krijgen meer zelfinzicht, worden effectiever of pro-actiever of krijgen inzicht in wat hen belemmert.

Of gun je jouw medewerker een nieuwe loopbaanstap? Amèr Coaching biedt ook een waardevol en effectief outplacementprogramma.

We kunnen ook een coachpool verzorgen, helemaal op maat, waarbij alle ontwikkelvragen direct via ons worden opgevolgd.

Ontdekken wat Amèr Coaching vandaag al voor jou kan betekenen?

DISC helpt bij vragen als ‘Hoe krijgen we in ons diverse team alle neuzen dezelfde kant op?’ ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn leidinggevende mijn mening serieus neemt?’ ‘Hoe stimuleer ik het team zodat iedereen zich vrij voelt om zich te uiten tijdens meetings?

Netwerk en partners

“Wij” zijn het netwerk van coach buro AMÈR coaching. opgericht door Annemarie Reeuwijk.

Mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk is voor mij heel waardevol. Zonder hen kan ik mijn werk niet uitvoeren. Op al mijn klanten werk ik samen met mensen uit mijn netwerk, waarmee we zorgen voor continuïteit en gegarandeerde kwaliteit. Ook werk ik met een account medewerker die mij ondersteunt en veel ervaring heeft met het vlekkeloos laten verlopen van projecten en coachpools.

Mijn netwerk bestaat uit veel verschillende coaches, die, net als ik, een achtergrond hebben in de zakelijke dienstverlening. Belangrijk omdat wij allemaal begrijpen welke krachtenvelden er kunnen spelen in organisaties. Allen hebben een schat aan ervaring en werken vanuit dezelfde filosofie als ik.

Samenwerkingen en partners

Eveline Bouman – Met Eveline deel ik mijn locatie, Buro Kweektuin in Haarlem. Daar bundelen we onze ervaring, expertises en liefde voor DISC. Samen ontwikkelden we het online DISC programma. Klik hier voor de actuele agenda van Buro Kweektuin.

Hans Dekker – Talentwalks. Hans en ik delen de liefde voor wandelcoaching. Samen ontwikkelden we al diverse succesvolle programma’s voor organisaties met als thema: In contact en in beweging.

Ilonka de Haan – Soulbranding. Ilonka is behalve inspirator en mentor ook een van mijn samenwerking partners op het gebied van Soulbranding en DISC en drijfverenanalyses.

Britt Malcontent. Met Britt werk ik samen als partner voor MKB-organisaties. Lees hier meer informatie.

Samen eens sparren?

Ben je geïnteresseerd om samen eens te sparren over de ontwikkeling van jouw team of organisatie?

Neem contact met mij op en ik bel je voor een inspirerend kopje koffie!

Klantcase

De provincie Noord-Holland stelde drie jaar geleden de vraag om een Insights – DISC programma te bieden aan teams binnen de provincie. De oplossing die we hiervoor hebben ontwikkeld is een blended programma: een combinatie tussen “live” workshops en een online programma, uiteraard op maat gemaakt. Dit succesvolle programma zorgt voor inzicht en ontwikkeling van teams en sectoren en geeft gemeenschappelijke taal. Het online programma die eraan is gekoppeld, zorgt voor verdieping en reflectie. Extra bijzonder is dat het online programma individuele medewerkers in staat stelt aan de hand van de opdrachten een eigen persoonlijk profiel te maken!

Een selectie van mijn klanten

”Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg”

Vragen?

Samen eens sparren over een ontwikkelingsvraag in jouw organisatie? Vanuit mijn brede HR –achtergrond, drive en ervaring, denk ik graag met je mee en zorgen we in co-creatie voor een nieuwe beweging. Ik neem snel contact met je op om verder te praten.

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

Contact

bezoekadres

Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem
(Locatie Haarlemse Kweektuinen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093

BTW NL001605734B12