• Herken je dit? Je doet hard je best maar zou graag eens willen sparren hoe je de (werk)situatie misschien ook anders aan zou kunnen pakken. Zelf probeer je wel te veranderen of bewegen maar steeds val je terug in je oude manier. Hoe kom je daar nou uit?

  Typisch een vraag voor de coaching to go!

  Deze tijd vraagt naar mijn idee om een laagdrempelig aanbod. Ik zie en hoor veel mensen struggelen en ik denk dat ik daarin zeker iets kan beteken. Ik werk vanuit een heerlijke plek en voel ook daarin de ruimte om mijn tijd aan te bieden aan mensen die behoefte hebben aan een andere manier van kijken.

  Wat houdt het in, zo’n coaching to go?

  Een coachsessie met mij van een uur, op te halen bij mij op locatie of buiten wandelen in de kweektuin, echt to go dus!. Online is ook mogelijk wanneer je dit wilt. Dus niet een lang coach traject maar gewoon samen eens met een andere blik naar jouw situatie kijken. Mijn rugzak zit vol en deze zet ik klaar om te benutten. Je loopt de deur of het park uit met een actie die je meteen kan toepassen, hoe fijn is dat! Echt een coaching waarmee je weer vooruit kunt.

  Hoe werkt t?

  Je meld je hier aan voor de coffee to go, ik neem contact met je op over dag en tijd die week. Jij ontvangt een bevestiging, met daarbij de voorbereidingsvraag, de bestelling dus! Zo zorgen we dat we het uur goed kunnen benutten. Je betaalt hier als particulier € 90 euro voor (incl BTW). Voor organisaties geldt een andere tariefstelling, ik maak dan graag een voorstel op maat.

  Mail mij voor meer informatie of neem contact met mij op, wie weet tot snel?