Leef je volle potentieel
Header

Coaching

Durf jij je eigen kleur te bekennen en je talenten te leven? 

Ik coach op effectiviteit en talent. Ben jij op zoek naar handvatten om meer uit jezelf te halen? Merk je dat je teveel op de automatische piloot bezig bent? Denk je hier wel over na maar loop je elke keer dezelfde rondjes? Tijd voor de volgende stap? Dan is mijn coaching iets voor jou!

Mijn coaching

Mijn insteek is om te kijken hoe het nog beter zou kunnen. Ik werk altijd vanuit een concrete coachvraag: wat zou je willen veranderen? Op basis daarvan maken we een plan voor een traject op maat. Mijn trajecten bestaan niet alleen uit praten. Echte verandering wordt bereikt door te doen, je bewust te zijn van hoe je de dingen aanpakt in het hier en nu. We gaan op zoek naar de saboteur die maakt dat je doet wat je deed en pakken die aan. Ik geloof daarbij erg in balans tussen hoofd en buik. Wij zijn als professionals geneigd om echt alles te beredeneren, zelfs ons gevoel! Ik help om weer te kunnen luisteren naar de eigen kern en geloof mij, die zit niet in je hoofd!

Mijn manier van coachen is speels, praktisch, met aandacht voor dat wat er allemaal al is en gericht op de gewenste verandering.   Zo creëren we de gewenste beweging en wordt het gewenste doel ook daadwerkelijk bereikt!

Om meer informatie over mijn aanpak te weten, kun je hier mijn filmpje bekijken.

Het is mijn doel jou te helpen en deel graag mijn kennis en ervaring, zodat ook jij gaat leven vanuit jouw plek!

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: