Wat anderen zeggen

“Overwogen, getwijfeld, gezocht en gelukkig Annemarie getroffen. Ze heeft me met haar inlevingsvermogen, positieve instelling en zonder te (ver)oordelen helpen zoeken naar mijn drijfveren. Hiermee heb ik weloverwogen de volgende stap in mijn carrière kunnen zetten. De gesprekken met Annemarie heb ik als zeer ontspannen en waardevol ervaren waarbij ze niet schuwt om je kritisch naar jezelf te laten blijven kijken. Inmiddels heb ik het roer succesvol volledig omgegooid en heeft Annemarie hierin met haar aanpak een belangrijke rol gespeeld waarvoor ik haar heel lang dankbaar zal blijven.”

Alva Velázquez

Professioneel fotograaf

Ik heb het genoegen gehad de afgelopen jaren 2 keer een coaching traject te doen met Annemarie. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Annemaries coaching is effectief, doeltreffend, compact, confronterend en op zijn tijd ook gezellig. Ze weet heel goed je out of je comfort zone te halen om maximale groei te bereiken door vernieuwende inzichten. Ze maakt gebruik van verschillende coaching technieken en wisselt deze in de sessies ook af. Je krijgt in een sessie praktische tips, een spiegel voor je neus en genoeg ruimte voor reflectie. Hierdoor is een coaching van Annemarie nooit saai, maar altijd inspirerend. Het geheel gaf mij genoeg stof tot nadenken en zette mij aan tot broodnodige veranderingen. Wat mij betreft een succes!

Stefan Alberto

Chapterlead IT Risk & Security , NG Nederland

Annemarie heeft een hele prettige en doelgerichte benadering. Ze stelt de juiste vragen en zet je enorm aan het denken, zowel in de coaching sessies zelf als in de online opdrachten die ze heeft opgesteld voor dit traject. Die combinatie werkt optimaal om tot de kern te komen van het vraagstuk dat je wilt oplossen. Dankzij Annemarie heb ik mijn ‘why’ weer helder in het vizier, met een succesvolle sollicitatie als gevolg! 

Helen Walker

Senior Beleidsmedewerker Ethiek, Ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport

“De provincie Noord-Holland wilde in 2016 workshops Insights aanbieden, gericht op het samenwerken binnen teams. De oplossing die Eveline en Annemarie hiervoor hebben ontwikkeld is een blended programma: een combinatie tussen “live” workshops en een online Insights – DISC programma, uiteraard op maat gemaakt. Dit succesvolle programma zorgt voor inzicht in het functioneren van teams en geeft gemeenschappelijke taal bij de teamontwikkeling. Het online programma dat eraan is gekoppeld, zorgt voor verdieping en reflectie. Bijzonder is dat het online programma individuele medewerkers in staat stelt aan de hand van de opdrachten een eigen persoonlijk profiel te maken. De trainers Eveline en Annemarie hebben de afgelopen 5 jaar goed aangesloten bij wat er gaande is binnen de provincie. Zij hebben de organisatiedoelen en visie gekoppeld aan DISC en hierop ingespeeld tijdens de programma’s. Zij zijn heel goed in staat om steeds weer aan te sluiten bij de actualiteit, nieuwe vragen en diversiteit van teams: van MT’s tot trainees. Daarmee zijn Eveline en Annemarie voor ons een heel professionele en prettige samenwerkingspartner geweest.

Marian Raaphorst

Opdrachtgever Lren en Ontwikkelen, Provincie Noord-Holland

Middels de subsidieregeling van ‘NL leert door’ mocht ik met Annemarie aan de slag om mijn loopbaan een nieuwe richting te geven. Naast de opdrachten in de mooi ingerichte online omgeving, heeft vooral de aanpak van Annemarie in onze gesprekken veel voor mij betekend. Annemarie onderscheidt zich door “door de woorden heen” te luisteren en je te laten ervaren waar je weerstand voelt en hoe het is om daar op een nieuwe manier mee om te gaan, zodat je voelt welke ruimte er dan ontstaat. Daarnaast reflecteerden we regelmatig tijdens het traject om dat zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij mijn behoeften. Die flexibiliteit vond ik heel prettig en heeft dit traject voor mij heel waardevol gemaakt. Veel dank! 

Mirre van Veen

Ontwikkeling en Samenwerking

Annemarie coacht op een prachtige locatie in de Haarlemse kweektuinen in een fijne studio. Zij heeft mij in een periode van een paar weken flink aan het werk gezet met het beantwoorden van mijn coachvraag waarvoor ik contact met haar had opgenomen. Alle uitwerkingen van de opdrachten en de uitkomsten van de coaching sessies vormen samen een naslagwerk dat ik heel praktisch kan inzetten en raadplegen. Voor mij was Annemarie haar werkwijze precies wat ik nodig had, scherp in het vragenstellen en praktisch in de uitwerking. Een traject waar je echt iets aan hebt en dat snel waarde toevoegt.

Margret Nas

HR Manager

De sessies met Annemarie waren heel behulpzaam en waardevol voor mij, omdat zij goed luisterde naar de punten waar ik tegenaan liep maar ook naar de dingen waarnaar ik op zoek ben in mijn (werkzame) leven. Tegelijkertijd schroomt ze niet om ‘prikkelende’ vragen te stellen en mij op die manier een spiegel voor te houden. Daarmee hielp ze me om te reflecteren en te bedenken wat ik wil maar, niet onbelangrijk, ook wat en waarom ik bepaalde dingen niet wil. Doordat Annemarie goed luisterde naar behoeften en wensen van mijn kant en heb ik er veel uit gehaald. Zo gaf ik bijvoorbeeld aan dat ik het graag pragmatisch en tastbaar aan wilde pakken en niet zweverig en zo hebben wij alle sessies ook benaderd. Al met al een waardevolle ervaring! 

Maarten van Laar

Senior Beleidsmedewerker, Ministerie van Economische zaken en Klimaat

Met Annemarie heb ik een interessant coachingstraject doorlopen. Ze is erg doortastend in het voorhouden van een spiegel en je te laten graven totdat je bij de kern van een bepaald obstakel komt. Dit in combinatie met de nuttige en zeer relevante testen die zij heeft afgenomen en uitvoerig met mij heeft besproken en geinterpreteerd, heeft dit geleid tot meer zelfinzicht op zowel professioneel als prive gebied. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een zeer uitdagende en interessante functie uitbreiding. Bovendien heeft zij een zeer aangename en integere persoonlijkheid waardoor het heel makkelijk is om (persoonlijke) ervaringen te delen.Kortom, ben zeer te spreken over Annemarie en raad haar zeker aan voor een ieder die qua werk een moment van bezinning, zelfreflectie of een duw in de goede richting kan gebruiken.

Sandra Melis

EMEA Commercial Contract Manager for OEM & IoT Solutions, DEL

Annemarie voelt goed aan wat er nodig is om stappen te maken, om patronen te doorbreken. Ze ‘leest’ je snel en ze geeft je vertrouwen om jezelf te laten zien. In het kort: warm, scherp, kundig, pragmatisch en echt ondersteunend aan jouw proces. Ik gun iedereen een traject met Annemarie!

Dorus Huizenga

People and Culture manager, Sungevity

‘Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen’. Annemarie biedt op een prettige en concrete manier handvaten om hier je eigen verantwoordelijkheden in te nemen en jezelf weer te laten stralen.

Carolien Huizinga

Beleidsadviseur & Bestuurssecretaris

Aanmeldformulier voor een gratis gesprek

Als je jouw gegevens invult, plannen we een gratis kennismakingssessie. Deze is bij mij altijd kosteloos, omdat het al lastig genoeg kan zijn om die eerste stap te zetten om hulp te vragen.

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

bezoekadres

Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
(Locatie Seinwezen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093
BTW NL001605734B12