“Ja, met die onrust, daar moet ik echt nog eens een keer wat mee”. Typisch een uitspraak die ik veel hoor. Of mensen die steeds het woord “eigenlijk” gebruiken..”eigenlijk zou ik eens moeten stilstaan, of dat wat ik nu doe eigenlijk wel is wat ik het liefst wil doen”.

Door iets (anders) te doen, heb je kans dat er iets (anders) gebeurt. En dat begint met een keuze, hoe klein ook.

Bij mij kom je dan ook niet snel weg met vergelijkbare uitspraken als die hierboven. Logisch ook wat mij betreft, je komt immers niet voor niets bij mij.

Voor nu wil ik je uitdagen om vanaf nu te letten op wanneer je het woordje “eigenlijk” gebruikt.
Sta dan even stil en beantwoord voor jezelf de vraag: okee, en wat kan en ga ik dan nu (anders) doen?

Als je daar iets meer hulp bij nodig hebt mag je mij bellen, dan stel ik je deze en nog wel wat andere vragen. Vragen die je in contact brengen met jezelf en je vanuit daarin beweging zetten, net als op het plaatje. #rakevragen.

Mooi lang pinksterweekend!
Enneh..laat je weten op welk moment jij jezelf deze vraag hebt gesteld? En wat je misschien (anders) gedaan hebt?