Over…

Over mijn netwerk

De mensen in mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk zijn voor mij heel waardevol. Sterker nog; zonder hen kan ik mijn werk niet (goed) uitvoeren. Op al mijn klanten werk ik samen. Zo zorg ikvoor continuïteit en gegarandeerde kwaliteit. Ook werk ik met een account medewerker die mij ondersteunt en veel ervaring heeft met het vlekkeloos laten verlopen van projecten en coachpools.

Mijn netwerk bestaat uit veel verschillende coaches, die, net als ik, een achtergrond hebben in de zakelijke dienstverlening. Belangrijk omdat wij allemaal begrijpen welke krachtenvelden er kunnen spelen in organisaties. Allen hebben een schat aan ervaring en werken vanuit dezelfde filosofie als ik.

Over mijn partners

Eveline Bouman – Met Eveline deel ik mijn locatie, Buro Kweektuin in Haarlem. Daar bundelen we onze ervaring, expertises en liefde voor DISC. Samen ontwikkelden we het online DISC programma. Klik hier voor de actuele agenda van Buro Kweektuin.

Hans Dekker – Talentwalks. Hans en ik delen de liefde voor wandelcoaching. Samen ontwikkelden we al diverse succesvolle programma’s voor organisaties met als thema: In contact en in beweging.

Ilonka de Haan – Soulbranding. Ilonka is behalve inspirator en mentor ook een van mijn samenwerking partners op het gebied van Soulbranding en DISC en drijfverenanalyses.

Britt Malcontent. Met Britt werk ik samen als partner voor MKB-organisaties. Lees hier meer informatie.

Over Annemarie

Amèr coaching is opgericht door Annemarie Reeuwijk. Mijn logo illustreert waar Amèr voor staat: het middelpunt staat voor de kern wie we als mens zijn. Vanuit de kern zijn er diverse verbanden te leggen die niet los van ons te zien zijn: we zijn onderdeel van verschillende systemen.  Daarmee bestaat er een scala aan eigenschappen en kwaliteiten, die ons onze eigen kleur geven. Kleuren waar de zon op staat maar ook kleur die nog in de schaduw zit.  Dit alles vormt voor mij geen statisch gegeven, het beweegt mee met de rol die je vervult of de fase waar jij je in bevindt.

En soms is het gewoon (even) klaar, vandaar de punt die ook een belangrijk onderdeel is van mijn logo.

Mer – de zee

In Amèr zit ook een ander woord: “Mer”, de zee. Ze stroomt en er zit beweging in. De zee is altijd anders, voor mij altijd mooi. Het is onderdeel van de natuur, mijn grote inspiratiebron!

Ik hou ervan om het effect te zien van water wanneer je er een steentje in gooit: een kleine beweging zorgt voor een groots effect. Beweging tot stand laten komen en daarmee impact creëren is precies wat mij drijft.

Mère – moeder

Ook omvat Amèr het woord “mère”, wat moeder betekent in het Frans. Mijn drie kinderen doen mij elke dag opnieuw weer realiseren dat ieder mens en elk kind uniek is en het beste in hun vel zitten wanneer je ze écht kunt zien, met alles wat er is. Niet voor niets ook dat beide woorden in het Frans iets betekenen, want in Frankrijk ligt de basis van mijn zelfstandigheid en identiteit; op mijn 18e voor een vakantiebaan naar een vestiging van de Franse reisorganisatie Club Med en tijdens mijn rechtenstudie studeren aan de Sorbonne in Parijs, waar ik ook mijn lief heb gevonden!

Accent

En het accent?

Dat is waar ik het verschil maak door wie ik ben en wat ik doe, door mijn eigen uniekheid.

Ontdekken wat Amèr Coaching vandaag al voor jou kan betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met ons

Cola met de dop eraf

Mijn eerste leidinggevende sprak de woorden: het lijkt alsof jij cola bent met de dop eraf. Pas later snapte ik wat hij bedoelde: ik benutte niet de volledige potentie die er in mij zat en wat men zag was slechts een flauw aftreksel van wat er zou kunnen zijn. Wat zou er gebeuren als de cola weer zou bruisen? Bij mij begon hiermee de zoektocht naar mijn kern, wat drijft mij? De dop? Die heb ik inmiddels vaker zelf in de hand; soms even dicht, even rust, terug naar mijzelf. Vaak bruisend, in contact met anderen, levendig en energiek. Soms ook overstromend, teveel gevend met gevaar voor uitputting. Maar het mooie is dat ik zelf de regie kan pakken, heb mijn eigen dop in de hand!

Dat noem ik vrijheid en dat gun ik nog veel meer mensen!

Vragen?

Samen eens sparren over een ontwikkelingsvraag in jouw organisatie? Vanuit mijn brede HR –achtergrond, drive en ervaring, denk ik graag met je mee en zorgen we in co-creatie voor een nieuwe beweging. Ik neem snel contact met je op om verder te praten.

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

Contact

bezoekadres

Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem
(Locatie Haarlemse Kweektuinen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093

BTW NL001605734B12