Individueel  1:1 coachtraject

“Ware grootte”

Hou jezelf niet langer in, kijk aan wat je nog in de weg zit om vol te gaan

Zit je met al jouw ervaring op een prima plek maar zou je diep in je hart nog wel een stap willen maken in je loopbaan?

Kom je vaak moe thuis van het aanpassen aan wat (je denkt dat) er van je wordt verwacht of frustratie over wat juist niet van jou wordt verwacht?

Word je niet voldoende op waarde geschat (door jezelf en/of anderen). Doe je je groter voor en zien anderen jou als iemand die alles wel aankan? Of maak je jezelf juist kleiner waardoor je jezelf kansen ontneemt?

Hou je je op de een of andere manier nog in, waardoor kansen waar jij blij van wordt, niet voorbij lijken te komen?

En leidt dat bij jou tot ontevredenheid, rusteloosheid, stress of te weinig voldoening?

Het was voor mij lastig om mijzelf echt te laten zien binnen mijn MT.

Ik realiseerde tijdens dit traject hoe vaak ik mijzelf niet vrij voelde om mijn impulsen te volgen. Ik heb gemerkt dat ik vaker dan ik dacht en zou willen, mijzelf vastzet en aanpas waardoor ik niet voldoende uit de verf kwam. Zo zonde, zie ik nu.

Wat je van mij kan verwachten

Mijn stevige bedding en aanpak leidt tot jouw gewenste beweging

Ik nodig jou uit om jouw verlangen te onderzoeken en te ontdekken wat jouw belemmerende en helpende patronen zijn. Ik zorg voor een stevige bedding, creëer en bied een plek waar jij kunt ervaren hoe het is om (meer) jezelf te zijn.  Ik help je aan te gaan wat je tot nu toe hebt kunnen ontwijken of ontduiken en leer jou om jezelf op ware grootte te (laten) zien. Ik laat je niet wegkomen en daag je uit. Zodat je vervolgens echt werk kunt gaan maken van dat waar het voor jou over gaat en je plek helemaal in te nemen, concreet en praktisch.

Neem geen genoegen met minder dan jij die gaat met je hele hebben en houwen en ontdek waar dat toe leidt.

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg

Ik ben erachter gekomen dat ik niet altijd aardig hoef te zijn en het de ander makkelijk hoef te maken. Dat is wat bij mij in het licht stond. Wat in mijn schaduw zat is mijn daadkracht, het zwaard hanteren als het nodig is. Daar kan ik nu contact mee maken en daar ben ik zo blij mee!

Wat dit programma jou op gaat leveren:

N

Je durft meer jezelf te zijn en laat meer van jezelf zien. Minder aanpassing, meer eigenheid.

N

Je wordt je bewust van de patronen die jou steeds in hetzelfde rondje laten draaien. We zorgen dat je voorbij dit patroon kunt stappen zodat je meer bewegingsvrijheid krijgt. Ook krijg je zicht op de maskers waarachter je jezelf verschuilt en leer je jezelf ook zonder deze maskers, senang te voelen.

N

Doordat je jezelf beter kent, weet wat voor jou belangrijk is en jezelf daarop organiseert, verspil je minder tijd aan ruis en heb je meer aandacht voor de zaken die er voor jou echt toe doen. Dat zorgt voor een rijkere beleving van zowel je werk- als je privé-leven.

N

Doordat je zicht krijgt op kwaliteiten die je eerder niet voorhanden had  (ze stonden in je schaduw), ervaar je meer vrijheid en stevigheid.

N

Je krijgt antwoorden op de vraag “hoe” jij waarde toevoegt. Daar ga je woorden aan geven zodat je een nieuw verhaal hebt waar je mee tevoorschijn komt zodat je vervolgens concrete stappen kan definiëren of zetten, dat is aan jou!

N

Je koers wordt (meer) helder waardoor je meer tevredenheid, rust en voldoending ervaart.

N

Je durft je vaker op ware grootte te manifesteren waardoor je je meer gezien en gewaardeerd voelt. 

Individueel traject“Ware grootte’’

Het traject

Dit individuele traject is opgebouwd uit 8 sessies van anderhalf uur bij mij op mijn plek in Haarlem eventueel afgewisseld met een sessie in de duinen. We zien elkaar om de 3 weken. Wanneer haast is geboden of tijd een issue is, kunnen we ook kiezen voor één of meer dagdelen.

Het traject start met een grondige verkenning van je vraag waarin we samen bepalen de meetlat bepalen. Je bent geen groentje meer: je hebt zelf al veel inzichten opgedaan gedurende jouw loopbaan en trainingen die je hebt gevolgd. We beginnen dan ook niet from scratch maar zorgen dat deze informatie ook weer wordt benut in het licht van je vraag.

Vervolgens commiteren we ons beiden aan het resultaat:  jij doet het zelf maar zeker niet alleen.

Tussendoor ga jij reflecteren en maken we ruimte voor contactmomenten. Ook krijg je toegang tot mijn ondersteunende online omgeving vol opdrachten en oefeningen, ook een waardevolle bron die jou in beweging zet en houdt.

Het programma is niet standaard maar afgestemd op wat jij nodig hebt en waar je staat, waarbij we aanpakken wat nodig is en oogsten wat tevoorschijn komt. Mijn rugzak zit vol methoden en waardevolle interventies die ik graag met je deel. Duurzame transformatie, dat is het doel van dit programma en onze samenwerking.

Durf jij bij jezelf aan te kijken waar je tot nu toe van wegkijkt? Ben je eraan toe om jezelf niet langer in te houden en te gaan leven wie je bent? Wil jij jezelf op ware grootte laten zien?

Meld je aan voor een verkennend gesprek

Als je jouw gegevens invult, neem ik contact met je op een gesprek in te plannen. Deze is bij mij altijd kosteloos, omdat het al lastig genoeg kan zijn om die eerste stap te zetten om hulp te vragen.