Jezelf uitgedaagd voelen

Hoe zit dat bij jou?
Voel jij jezelf voldoende uitgedaagd?
Ik lig op dit moment op een bedje aan een paradijselijk zwembad in Griekenland dus in het hier en nu is de enige uitdaging zorgen dat ik niet verbrand😉.
Is niet helemaal waar eerlijk gezegd…Mijn zus en ik zijn hier samen met onze dochters, konden wel wat rust en verwennerij gebruiken vonden we zelf na een stormachtige tijd. We dagen onszelf uit om echt tijd te nemen voor wat verteerd moet worden, aankijken wat in de drukte van alledag niet altijd ruimte krijgt. Samen met mijn zus alle gebeurtenissen doornemen en samen alles reconstrueren zodat er een verhaal ontstaat waar we weer verder mee kunnen.
Makkelijker is het om in een boek te duiken en alleen maar lol te maken (doen we ook, don’t worry)!

Jezelf uitdagen gaat voor mij over aankijken wat je helpt om je vrijer te voelen.

Als coach hou en zorg ik voor een fijne bedding van waaruit het uitdagen mogelijk wordt. Een plek waar je kunt bijkomen en op krachten kan komen. Zodat je daarna weer moeitelozer door kan. Net als op deze plek trouwens.

Tijdens een wandeling vond ik deze stenen. Ze hebben er net als ik vast een woelige tijd opzitten. Wat een natural beauties!