Veel mensen die ik dagelijks ontmoet in mijn coach praktijk hebben de behoefte om helder te kunnen verwoorden wie ze zijn, wat ze te bieden hebben en wat hen onderscheidt.

Vaak zijn dit mensen met een loopbaanvraag, geregeld professionals die deze helderheid nodig hebben om zo hun plek in de organisatie vanuit meer kracht in te kunnen nemen. De Golden Circle van Simon Sinek is hiervoor een mooi instrument die ik vaak inzet en de aanzet kan geven en de basis is voor een pitch – je eigen verhaal!

Vaak is de volgende stap lastig: naar buiten komen met je verhaal. Oefenen en je zo steeds meer verbonden voelen met jouw verhaal zodat mensen je ook geloven. Dan wordt het een authentiek, geloofwaardig en onderscheidend verhaal waarmee je verschil maakt!

Samen met Eveline Bouman organiseer ik daarom 12 december de training ZET JE EIGEN VERHAAL NEER IN 1 DAG. Juist omdat het zo kan helpen om met een groep gelijkgestemden je pitch scherp te krijgen, te oefenen en uit te wisselen. In een veilige setting maar wel met publiek! Gun jij jezelf en je loopbaan dit waardevolle eindejaarskado?