Buro Kweektuin

Locatie

Buro Kweektuin
Kleverlaan 9, Haarlem

Datum

apr 09 2020
Expired!

Kosten

€ 199 (excl BTW) - speciale voorjaarsaanbieding

Zet je eigen verhaal neer in 1 dag

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? En heb je wel al een idee in welke richting dat is maar lukt het niet om dat onder woorden te brengen? Deze dag helpt je met het helder verwoorden van je pitch. Of zoals wij liever zeggen – jouw verhaal – wie ben je, wat heb je te bieden en wat onderscheidt jou? Dit zet je in als profiel op je CV en LinkedIn maar helpt je ook in netwerk- en sollicitatiegesprekken. Aan de hand van inspirerende oefeningen krijg je steeds meer zicht op waar het voor jou over gaat en wat jou bijzonder maakt. Samen met andere deelnemers, kan je meteen oefenen!

Inhoud programma        

Voorafgaand aan de workshop, plannen we een voorbereidende coaching waarin we inzoomen op jouw vraag en behoefte. Tijdens de trainingsdag werk je  samen met andere deelnemers (max 8) aan het vergroten van je zelfinzicht en de vertaling naar een duidelijk verhaal. De andere deelnemers helpen je jouw verhaal nog aan te scherpen. Aan het einde van deze dag heb je jouw eerste versie van je persoonlijke pitch. Dat geeft ruimte en focus! Ook werk je deze dag aan je eigen presentatie en leer je jouw plek nog krachtiger in te nemen. Je presenteert jouw verhaal aan de andere deelnemers; een veilige setting om te oefenen.

Ook ruimen we tijd in voor het concretiseren van korte termijn acties maar zeker ook je lange termijn doelen helder te krijgen. Wat heb je nodig om volgende stappen te zetten? Maar ook wat houdt je tegen, wat belemmert je? Hoe maak je van een belemmerende overtuiging een kans om te bewegen. Als je doet wat je deed, krijg je immers wat je kreeg!  Een dag vol inspiratie, aandacht, ruimte en tijd om in actie te komen en je plannen verder vorm te geven.

Buro Kweektuin

Buro Kweektuin is dé plek voor professionele groei en vitaliteit. Annemarie Reeuwijk en Eveline Bouman bundelen en delen hier hun ervaring en expertise zodat ook jij zicht krijgt op wie je bent, wat je te bieden hebt, waarmee jij je onderscheidt en waar je jouw energie het beste op kunt richten zodat je optimaal van waarde bent en plezier beleeft in werk en leven!