Heb jij ook last van een druk hoofd zo voor de vakantie? Lukt het je maar niet om dat ene project af te ronden of zit je tegen iets anders aan te hikken wat nog af “moet”? Kijk je reikhalzend uit naar het moment dat je straks in de auto of in het vliegtuig zit naar je vakantiebestemming om eindelijk weer wat tijd, rust en inspiratie op te doen?

Waarom wachten tot dat moment? Gun jezelf anderhalf uur waarin je al wandelend kan ontluchten. Dat geeft je ruimte en minder zwaarte..kan je lichter aan je vakantie beginnen!

Ik kom net weer terug van een coachsessie in de duinen met een manager van een groot team. We doen dit als onderdeel van haar coachtraject. Door in beweging te zijn, kwam ze al snel in contact met haar natuurlijke ik. Even uit dat hoofd die zich zo druk is, dat ze het contact met haar lijf vaak kwijt raakt. We kwamen snel tot de kern van haar dilemma en door letterlijk een ander perspectief te kiezen, kon ze (letterlijk) zelf de eerste stappen nemen in haar oplossing! Zo makkelijk kan het soms zijn, love it!

En nou komt het: ik heb nog best wat tijd in mijn agenda tot mijn eigen vakantie (eind juli) dus bedacht ik dat ik dit meer mensen gun! Deze zomer bied ik een coach sessie aan voor € 150 (incl BTW). Stel dat de wandelsessie naar meer smaakt en je kiest een traject als vervolg, dan verrekenen we deze sessie. Stuur deze aanleiding vooral door aan iemand die jij dit gunt!

Je kunt mij een berichtje (0624288554) sturen of een mailtje naar Annemarie@amercoaching.nl.

Fijne zomer!