wandelcoachingIk kom net terug van een coachsessie in de duinen. Ik heb opnieuw ervaren hoe fijn het is voor zowel mijzelf als mijn coachee, om jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten en gebruik te maken van de symboliek en metaforen die de natuur in zich heeft.

Toen ik vanmorgen wakker werd en naar buiten keek, werd ik al blij! Werken in de buitenlucht, wat een droombaan is dat! Mijn man maakte mij er direct even van bewust dat meer mensen moeten weten dat dit mogelijk is. Nu ik vol energie terug kom en de lente weer in de lucht hangt, realiseer ik mij dat nog sterker.

Bij deze dus: als je al twijfelde om jezelf eens onder de loep te nemen en stil te staan of je nog op het goeie spoor zit, nodig ik je van harte uit om eens een rondje mee te lopen. Ik garandeer je dat je met nieuwe inzichten en energie onze prachtige duinen weer uitloopt!

Op jouw nieuwe perspectief dankzij de duinen!