Afgelopen jaar was voor mij in vele opzichten geslaagd. Ik ben blij met mijn keuze om mij als zelfstandig coach en adviseur aan te sluiten bij het netwerk van TalentFirst. Vrijheid in combinatie met verbinding en samenwerken geeft mij veel energie. Samen mensen en organisaties inspireren en begeleiden in bewustwording van wat ze allemaal in huis hebben en dan helpen hoe ze deze talenten het meest handig en effectief kunnen inzetten. Eigen keuzes laten maken, vrijheid laten voelen, vitaal voelen en energie laten stromen…ik voel mij echt bevoorrecht met mijn werk!

Mijn voornemen voor 2015?  Ik ga nog meer focussen op dat waar mijn hart ligt, waardoor ik steeds meer mijn eigen plek kan innemen.  Ik weet inmiddels dat dit mijn toegevoegde waarde vergroot en dat daar ook mijn omgeving het meest van profiteert. Precies het stuk waar het in mijn dagelijkse werk om gaat: practice what you preach dus!

Wat ik ga doenIk heb mijzelf duidelijke doelen gesteld die mij houvast gaan geven dit jaar om écht te gaan! Die de stemmetjes die mij soms tegenhouden kunnen overrulen. Die mij vertrouwen geven en helpen om het stap voor stap te doen, groot te denken maar het niet in 1x goed te hoeven doen! Ik las zojuist deze tekst (van Martin Luther King jr) en deze sluit mooi aan bij mijn motto van dit jaar:

Take the first step in faith

You don’t have to see the whole staircase,

just take the first step

 

 

En jij? Mooie plannen?

Ik wens je alle geluk en een heel bruisend,bubbels vitaal en waardevol nieuw jaar!