Ik werk weer vanuit onze heerlijke werkplek in de Haarlemse Kweektuin. Ruimte genoeg hier, met volop groen en beweging. Ruimte genoeg ook om weer mensen en en kleine groepen te ontvangen. Om wat te gaan doen? Ook ik probeer anders te kijken, net als voor jou is dit ook voor mij een nieuwe tijd. Deze tijd nodigt mij uit om op avontuur te gaan, te ontdekken wat er nog meer mogelijk is, welke potentie mogelijk nu meer benut kan gaan worden. De reisleider in mij staat te trappelen!

Wat ik je te bieden heb, is samen eens anders te kijken. Een andere bril geeft je een nieuw perspectief. Dat voelt anders en laat ruimte ontstaan om dingen anders te gaan doen. Daarmee ontstaat weer een gevoel van grip. Volgens mij wel iets waar we in deze onzekere tijden behoefte aan hebben, toch?

Nieuwsgierig? Naast mijn actuele aanbod, ben je ook van harte welkom voor een wandeling door de kweektuin of hier, voor een (eenmalige) sessie hier aan de (lange!) keukentafel. Bel gerust!

Beeld: deze tekening heb ik niet zelf gemaakt, ere wie ere toekomt. iIn het kader van anders kijken heb ik een aantal weken deelgenomen aan de inspirerende dagstarts van Rake vragen waar dit beeld voorbij kwam. Het model komt vanuit Transformational Presence waar ik graag mee werk!