imagesCA4LFK5X

Morgen gaat iedereen weer aan het werk, alle schoolvakanties zijn nu echt afgelopen. Misschien heb je ook het gevoel dat je eigen vakantie alweer zo ver weg lijkt. Ikzelf ben al zo snel weer in de “doe-modus” gezet dat ik moet oppassen dat ik niet direct weer wordt opgeslokt door alle sportclubjes, schoollijsten, to-do-lijsten op mijn werk en andere belangrijke zaken.

Maar hoe zit het dan met mij en mijn eigen plannen?

Misschien had jij je op dat strand  wel voorgenomen om meer tijd aan jezelf te besteden, meer te focussen op wat je echt belangrijk vindt en had je besloten in actie te komen omdat jij dat wilt in plaats van dat eeuwige moeten..

Herkenbaar? Wil jij jouw voornemens nu echt in actie omzetten? Ik help je hier graag bij!

NB: vrijdag 4 oktober organiseer ik de nazomer editie van de inspiratiedag, zet deze datum vast in je agenda, opgeven kan vanaf nu!

De titel van dit bericht is de spreuk van de coachingskalender van vandaag, 1 september 2013