Leef je volle potentieel
Header

Voor organisaties

Jij wilt toch ook het potentieel van je medewerkers optimaal benutten en samen successen boeken?

De komende tijd zal (top) talent een kritische succesfactor worden voor bedrijven. Het bedrijf dat in staat is om de juiste mensen aan te trekken en te binden kan zich blijvend onderscheiden. Ook geldt voor veel bedrijven dat ze het moeten doen met de huidige bezetting, vaak is er geen budget voor uitbreiding. Des te belangrijker dus om het volle potentieel van je huidige medewerkers ten volle te benutten!

Het is van belang dat mensen de ruimte krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en betrokken te worden bij de doelstellingen van het bedrijf. Tevreden medewerkers of liever nog, bevlogenheid in je organisatie creëer je door aandacht te besteden aan je het talent in je organisatie: je medewerkers en de leidinggevenden. Zorgen dat ze  inzicht krijgen in zichzelf, hun eigen talenten en drijfveren, het team, de organisatie en hun eigen plek daarin.

In Amèr Coaching vind je een partner die door jarenlange HR-advies ervaring bij diverse internationale A-merken als geen ander weet hoe belangrijk dit is maar ook wat de knelpunten zijn om dat binnen een organisatie te bereiken. Amèr Coaching heeft tevens een bewezen tool om de talenten en drijfveren op tafel te krijgen: de talenten en drijfverenanalyse. Deze kwalitatief hoogwaardige instrumenten van TSI (hiervoor MDI) geven een haarfijn beeld van de diepere laag van mensen, een laag die je als manager niet eenvoudig zelf op tafel krijgt. Met dit inzicht kun je de medewerkers en je team beter en eenvoudiger stimuleren en motiveren in hun werk. Ook kan het zorgen voor een enorme verhoging van de effectiviteit.

Ook werkt Amèr met “strippenkaarten” die het mogelijk maken om snel en effectief in te spelen op uiteenlopende coachvragen in de organisatie.

Voor een uitgebreid CV verwijs ik door naar mijn Linkedin profiel. Uiteraard vertel ik in een persoonlijk gesprek graag meer over mijn aanpak, ik zie ernaar uit!

Contact opnemen

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: