Ontwikkelingsadvies

Ontwikkelingsadvies: een gratis coachtraject voor jou!

Geef zelf richting aan jouw ontwikkeling en loopbaan

Denk je al langer dat je misschien wel wat anders wilt met je werk, maar vind je het lastig om dit bij je werkgever aan te kaarten? Loop je vast in zelfstandig ondernemerschap of denk je aan een opleiding? Kortom, ervaar je onrust als het gaat om je werk? Grijp dan nu je kans!

Vanaf december is het namelijk voor IEDEREEN (werkenden en niet werkenden, flexwerkers, ZZP’ers en ondernemers) weer mogelijk om een gratis  ontwikkel-advies aan te vragen bij een loopbaanadviseur. De overheid is namelijk van plan om de subsidieregeling in december opnieuw in te stellen: NL Leert Door.

Met mij als onafhankelijk loopbaanadviseur ga je met online opdrachten in combinatie met 3 coachgesprekken je nieuwe koers ontdekken. We zoomen in op wie je bent, wat je kan en wat je wilt.  We gaan samen op zoek naar wat jij precies nodig hebt om verder te komen. Zelf regie nemen over je ontwikkeling en loopbaan met een concreet ontwikkeladvies als resultaat. Lees hier meer over ons programma!

Deze regeling en het programma is gestart in augustus en binnen een maand van het maximum van 22000 aanmeldingen al bereikt. Dit aantal wordt zoals het er nu naar uitziet, meer dan verdubbeld naar 50.000 trajecten.

Hier wat quotes van huidige deelnemers waar ik heel blij mee ben (en zij dus ook!)

Gek eigenlijk dat ik nooit eerder heb stilgestaan bij waar ik zelf blij van wordt en goed in ben, ik merk nu pas hoe waardevol dit is.

Dit traject zou aanboden moeten worden binnen alle organisaties en alle scholen!

De online opdrachten nodigen mij echt uit om aandacht te besteden aan hoe het werkt voor mij, heel fijn om hiermee zo bezig te zijn.

Die talenten- en drijfverenanalyse slaat de spijker op z’n kop, ik lees steeds weer andere informatie als ik het erbij pak, super!

Om de drempel voor jou zo laag mogelijk te maken, loopt de aanvraag van de subsidie en de betaling ervan via mij. Je hoeft zelf niets te regelen of betalen, hoe makkelijk is dat!

Je kunt je hieronder vast voorlopig aanmelden. Zodra de regeling gaat lopen zal ik je benaderen. Hoe sneller je aanmeldt, hoe meer kans je hebt op zo’n gratis traject, t.w.v. € 700,- (!). Je zit nog nergens aan vast, tot we contact hebben en samen besluiten dat je mee gaat doen! En je hoort van mij, zodra ik meer weet.

Wie weet tot in december!

Aanmelden voor jouw eigen ontwikkelingsadvies

Vul je gegevens in wanneer je interesse hebt in mijn ontwikkelingsadvies. Ik meld je dan vast aan op 1 december om de subsidie zeker te stellen en bel je de eerste week van december voor het maken van een telefonische intake. 

Meld je hier vast voorlopig aan voor jouw ontwikkelingsadvies

Je ontvangt van mij een bevestiging en ik hou je op de hoogte van de details

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

bezoekadres

Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
(Locatie Seinwezen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093
BTW NL001605734B12