Leef je volle potentieel
Header

Talenten- en drijfverenanalyse

Amèr Coaching is gecertificeerd TSI (TTI Success Insights Benelux) consultant in Talenten- en Drijfverenanalyses.

Talentenanalyse

Met een talentenanalyse krijg je een haarfijn beeld van jouw sterke kanten en waar jij energie van krijgt. Ook laat de talentenanalyse zien welk gedrag van nature past bij jou en welk gedrag je laat zien in je huidige werkomgeving. Wil je meer weten over de kosten, klik dan hier.

Drijfverenanalyse

Je drijfveren zijn de onderliggende behoefte van waaruit je handelt, ze bepalen de richting die je kiest; het zijn de zogenaamde intrinsieke motivatoren. Het is de motor achter je gedrag. Er zijn zes basisdrijfveren te onderscheiden. Ieder mens heeft die zes drijfveren in zich, maar in een eigen persoonlijke verhouding. Hoe je drijfveren tot uiting komen is voor ieder mens anders. Wil je meer weten over de kosten, klik dan hier.

Het complete beeld

Een analyse bestaat uit twee onderdelen. Met een persoonlijke code vul je online een vragenlijst in. Daarna ontvang je jouw rapport in een persoonlijk coachgesprek. We bespreken je resultaten en wat deze voor jouw huidige situatie betekenen. Op basis van de nieuw verworven inzichten kijken we naar de vervolgstappen die het beste bij jou passen.

disc-grafiekendrijfverengrafiek

De twee analyses staan op zichzelf en zijn aanvullend aan elkaar. Stel dat je ervoor kiest om ze beiden te doen, worden ze apart ingevuld en ook apart besproken. Onze ervaring leert dat starten met de talentenanalyse vaak het meest effectief is. Weet je waar je goed in bent en hoe je favoriete aanpak er uit ziet (talentenanalyse), dan is het interessant om uit te vinden waar jíj de voldoening uit haalt in je werk (drijfverenanalyse).

Je kunt de analyses individueel doen of met jouw team, waar je inzicht krijgt in de unieke passies van jouw collega´s en deze actief gaat inzetten voor het succes van jouw team.

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: