Buro Kweektuin

Locatie

Buro Kweektuin
Kleverlaan 9, Haarlem

Datum

sep 23 2019
Expired!

Tijd

9:00 am

Kosten

€ 750 (excl BTW)

SOULBRANDING JOURNEY

Loop je rond met het gevoel dat er meer in je zit?

Twijfel je of je wel op de juiste plek zit?

Op basis van de WHY-HOW en WHAT: “de Golden Circle”  van Simon Sinek werk je aan meer inzicht in jezelf; waar sta je voor, wat zijn jouw unieke kwaliteiten? Wat betekent dat voor de keuzes die je maakt in je leven en je werk? We helpen jou om je verhaal en jezelf op jouw eigen authentieke wijze te presenteren. Dat helpt om je plannen en ambitie ook echt waar te maken

Inhoud programma
Voorafgaand aan de eerste coaching laten we je aan de hand van inspirerende oefeningen en een uitgebreide analyse nadenken over waarom je je dingen doet en waar je gelukkig van wordt.
Tijdens de1e Coaching ‘Zelfinzicht’ gaan we je helpen dit scherp te krijgen en loop je weg met jouw eigen “Golden Circle”: de basis voor de volgende stap.
Tijdens de trainingsdag werk je samen met de andere deelnemers (max 8) aan het vergroten van je zelfinzicht en dit te vertalen
naar een duidelijk verhaal. De andere deelnemers helpen je jouw verhaal nog aan te scherpen en fijn te slijpen. Aan het einde van deze dag heb je een eerste versie van je persoonlijke pitch, dat geeft ruimte en focus!
In de 2e Coaching ‘Profilering’ werk je aan je eigen presentatie en leer je jouw plek nog krachtiger in te nemen. Tijdens de afsluitende workshopmiddagpresenteer je jouw verhaal aan de andere deelnemers, Zo ontvang je direct feedback van de andere deelnemers.

We maken het rond door te de puntjes op de ‘i’ te zetten zodat je echt klaar bent om jezelf en je plannen te delen!

De combinatie van individuele coachsessies en de groepssessie is heel waardevol: je ontvangt direct feedback van anderen!

Urenschema

New Day