Buro Kweektuin

Locatie

Buro Kweektuin
Kleverlaan 9, Haarlem

Datum

jan 23 2020
Expired!

Tijd

9:00 am

Kosten

€ 450 (excl BTW)

BAAN BOETSEREN – trainingsdag inclusief coaching

Wil je jouw talenten meer benutten in je huidige baan? Met dit traject zorg je dat je meer van jezelf kunt laten zien. In deze training krijg je helder inzicht in jouw talenten en energiegevers. En het stopt natuurlijk niet bij alleen inzicht. Dit inzicht gebruik je om de stap te nemen om echt in actie te komen en van je huidige baan, jouw ideale baan te maken. Je ontdekt in deze training dat dit dichterbij ligt dan je denkt..

Inhoud programma      

Tijdens de training staan we stil bij jouw talenten en jouw energiegevers. Het mooie van een groep is dat je met elkaar meer ontdekt dan alleen.  We bepalen waar voor jou de ruimte zit en je maakt een plan hoe je die ruimte beter kan benutten.

Binnen jouw huidige baan neem je meer regie door te communiceren en hier steeds meer zichtbaar in te zijn. Dit noemen we baanboetseren;  zelf zorgen dat je betrokken wordt bij de dingen die jij het liefste doet.

We werken deze dag toe naar een concreet actieplan, waar je na de training mee aan de slag kan.

We volgen de training op met 3 coach-gesprekken waarin ruimte is om stil te staan bij jouw persoonlijke doelen en te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat om te zorgen dat er echt beweging ontstaat: dat je echt opvolging geeft aan gestelde doelen en de acties uit jouw plan.

Details      

De training duurt van 9.00-13.00 uur

Investering:  € 495 excl. BTW (€ 599 incl. BTW). Dit is inclusief koffie, thee en snacks tijdens de training (1 dagdeel)  en door 3 coachgesprekken van 1 uur op een inspirerende plek van de Kweektuin in Haarlem.

Buro Kweektuin

Buro Kweektuin is dé plek voor professionele groei en vitaliteit. Annemarie Reeuwijk en Eveline Bouman bundelen en delen hier hun ervaring en expertise zodat ook jij zicht krijgt op wie je bent, wat je te bieden hebt, waarmee jij je onderscheidt en waar je jouw energie het beste op kunt richten zodat je optimaal van waarde bent en plezier beleeft in werk en leven!