En nu echt! DISC editie voor leuke managers

 

 

EN NU ECHT-DISC ontbijt editie 

Onze volgende “En nu echt” workshop staat wordt een kort maar krachtige ontbijtsessie die in het teken staat  van DISC. 

Waarom?

We krijgen veel vragen van professionals en leidinggevenden die wel eens willen proeven aan de kleuren van deze methode. Ze willen het inzetten voor hun eigen ontwikkeling (zelf-onderzoek) en/of ook meer weten hoe ze het met en voor hun teamleden kunnen gebruiken.  

Eveline en ik zijn al jaren heel enthousiaste DISC trainers en willen graag meer professionals en leidinggevenden uit ons netwerk,  kennis laten maken met de kracht van de kleuren.

Deze workshop is een unieke ervaring,, een kennismaking met de methode, jouw voorkeuren en met andere gelijkgestemden en uiteraard ook met ons en onze manier van werken!

Dus ben jij toe om NU eindelijk ECHT:

♥ aan de lijve te ervaren wat DISC kan doen voor jouw eigen ontwikkeling of vraag

♥ met gelijkgestemden uit te wisselen hoe dit je kan helpen in jouw rol als leidinggevende

♥ tijd en aandacht te pakken om je eigen voorkeurs-gedragsstijl te leren kennen en je bewust te worden waar vanuit de kleuren jouw kracht en jouw aandacht als vanzelf zit. Handige info voor jou en je team.

♥ eindelijk ook eens mee kunnen praten in de taal van de kleuren:)

Waarom het werkt

We hebben deze ontbijtworkshop zo ingericht dat er zowel aandacht is voor zowel jouw eigen vraag als ook voor de betekenis voor jou in je rol als leidinggevende of professional. We maken (samen) de vertaalslag van jouw inzichten vanuit de kleuren naar je eigen dagelijkse werk.

We creëren een plek met focus en aandacht voor jou en jullie. Even geen afleiding. Daardoor kun je weer met afstand kijken naar hoe het is, wat je zou willen veranderen en hoe de kleuren je hierbij kunnen ondersteunen.

Je gaat ervaren hoe het is om een ochtend te spelen en reflecteren en daarna vol energie de deur van ons koetshuis uit te lopen. Een korte en krachtige sessie die inzichten geeft waar je meteen iets mee kan.

Wat gaan we doen?

We zorgen voor een ochtend vol beweging. Waarin je gaat ervaren, kennis gaat opdoen en delen.  Je gaat aan de slag met inspirerende opdrachten en methoden. Zo ontdek je meer over jouw stijl en de impact daarvan op de ander. Samen met je mede-deelnemers ervaar je dit, waardoor je ook kunt voorspellen hoe dat in je eigen werkomgeving werkt of niet effectief is. 

“Iets aan den lijve ervaren, zegt vaak meer dan duizend woorden”.

De ochtend is een mix van doen en stilstaan, aandacht voor jezelf en de  (impact) op de ander. 

Wij zorgen voor een plek waarin jij ruimte krijgt om te proeven aan een heel krachtig ontwikkelingsinstrument, jouw voorkeur te ontdekken en te ervaren waar er nog meer te winnen is. Je gaat dus naar huis met helderheid en focus.

Je bent in goede handen

Je wordt begeleid door  Eveline Bouman en mijzelf.

Wij zijn expert én DISC fan. Wij geloven erin dat wanneer je als leidinggevende of professional meer zicht hebt op je eigen voorkeursstijl en deze erkent en herkent, je meer energie hebt en een betere en leukere collega of leidinggevende bent.

In een setting van veiligheid en vertrouwen, durf je eerder jezelf uit te dagen. Maar dat niet alleen: wat ons kenmerkt is ook om je het vermogen te geven om te leren en te ontwikkelen. Dat is immers waar je voor komt!

Ben je particulier?

Praktische informatie

📍Donderdag 1 december 2022 van 8.00 – 10.30 uur bij ons in het koetshuis op de Haarlemmer Kweektuin

🛒 € 49 incl. btw inclusief overheerlijk ontbijt met verse jus 

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

Ben je ondernemer of betaalt jouw organisatie?

Praktische informatie

📍Donderdag 1 december 2022 van 8.00 – 10.30 uur bij ons in het koetshuis op de Haarlemmer Kweektuin

🛒 € 49  excl. btw inclusief overheerlijk ontbijt met verse jus 

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

 

Wat je voorgangers zoal vertellen over Eveline en mijzelf

Over Eveline:

Een fijne warme persoonlijkheid, vrolijk en enthousiast. Luistert goed en geeft persoonlijke feedback en tips om mee aan de slag te gaan. Verbindt, daagt uit om stappen te zetten en laat de mensen vanuit een ander oogpunt de zaken bekijken.

Ik probeer dezelfde positiviteit en energie vast te houden als dat ik van onze gesprekken heb meegekregen. Oprecht en betrouwbaar door betrokkenheid bij mijn doel

En over mij:

Effectief, doeltreffend, compact, confronterend en op zijn tijd ook gezellig. Ze weet heel goed je out of je comfort zone te halen om maximale groei te bereiken door vernieuwende inzichten. Ze maakt gebruik van verschillende coaching technieken en wisselt deze ook af. Je krijgt praktische tips, een spiegel voor je neus en genoeg ruimte voor reflectie.

Heel blij met mijn nieuwe inzichten en inspiratie. Soms brengt een coach gewoon dat ‘ontbrekende’ stukje waar je naar zocht! Met veelal een lach en een enkele traan sta ik nu weer met beide benen op het juiste spoor! Ik ga niet meer doen wat ik deed, want ….

Aanmeldformulier “EN NU ECHT”

Wat goed dat je mee wilt doen! Als je hieronder jouw gegevens invult, zet ik je vast op de deelnemerslijst.

Ik neem contact met je op om vast kennis te maken en samen te bepalen of dit programma past bij jou en je vraag. Vervolgens maken we je inschrijving dan definitief en volgt de factuur en verdere informatie.

Leuk, ik zie ernaar uit je te ontmoeten!