Mijn aanbod

 

 

Persoonlijke en individuele ontwikkeling

Doelgerichte coaching die je echt verder helpt

Wil je echt stappen zetten in je persoonlijke en individuele ontwikkeling? Wil je ontdekken hoe oude patronen van invloed zijn op je huidige functioneren? En wil je daar nieuwe bewegingsruimte in leren vinden?

 Soms is een enkele coaching voldoende om je weer verder op weg te helpen. Meestal is meer nodig, een verandering lukt niet moeiteloos en makkelijk, anders had je het zelf wel in gang gezet. Laat mij jou coachen!

Zouden we een match kunnen zijn?

Je merkt aan jezelf dat het tijd is om in actie te komen en je zoekt een stevige coach die je begeleid in het doorbreken van dat wat je in de weg staat om vol te gaan

Je bent eraan toe om de diepte in te gaan omdat je snapt dat de antwoorden ergens anders zitten dan waar je zelf uitkomt - anders had je het zelf al gevonden!

Je wilt niet in zee met de eerste de beste die zich coach noemt. Ze moet wel van goede huize komen en tegen jou opgewassen zijn

Coaching to go

Een losse coachsessie. Dus niet een lang coach traject maar gewoon samen eens met een andere blik naar jouw situatie kijken. Mijn rugzak zit vol en deze zet ik klaar om te benutten. Je loopt de deur of de duinen uit met een actie die je meteen kan toepassen, hoe fijn is dat! Echt een coaching waarmee je weer vooruit kunt.

Ook te zetten als kennismaking of als onderhoudssessie.

1:1 Coachtraject Ware grootte

Dit waardevolle traject is opgebouwd uit 8 face tot face sessies bij mij op mijn plek. Tussendoor is er alle ruimte voor andere contactmomenten, we gaan dit traject immers samen aan: jij doet het zelf maar niet alleen.

Een pittige investering om aan te gaan, klopt. Het resultaat is dan ook niet zomaar gehaald, daar is wel wat voor nodig. Je hebt immers al veel inzichten opgedaan verwacht ik. Deze hebben tot nu toe nog niet geleid tot de doorbraak die jij nodig hebt. Bewustwording plus actie leidt tot wijsheid. Dit traject leidt tot duurzame verandering, dat is het commitment wat we met elkaar aangaan.

Durf jij bij jezelf aan te kijken waar je tot nu toe van wegkijkt? Ben je eraan toe om jezelf niet langer in te houden?

Ontdekken wat Amèr Coaching vandaag al voor jou kan betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met mij

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

bezoekadres

Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
(Locatie Seinwezen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093
BTW NL001605734B12