Mijn aanbod

 

 

Persoonlijke en individuele ontwikkeling

Individuele programma’s

Wil je ook stappen zetten in je persoonlijke en individuele ontwikkeling? Wil je ontdekken hoe oude patronen van invloed zijn op je huidige functioneren? En wil je daar nieuwe bewegingsruimte in leren vinden?

Op basis van jouw vraag, kunnen we kiezen voor een van mijn ontwikkelde coachprogramma’s deze vind je hieronder. Soms is een enkele coaching voldoende om je weer verder op weg te helpen!

Herken je dit?

Je zit vast in een situatie of patroon en kan zelf de sleutel niet vinden om het anders te doen;

Je voelt dat je het anders wilt in of met je werk maar het lukt je niet om zelf in beweging te komen

Je bent klaar met de veeleisende druk vanuit de omgeving en bent niet meer in contact en doen wat je zelf eigenlijk belangrijk vindt;

Weer in contact

In 3 sessies maak je werk van jouw vraag. Je vraag wordt ontrafeld, je krijgt helderheid waar je nog aan vast zit of wat je te doen hebt en je maakt plannen hoe verder.

Beweging in je loopbaan

In 6 sessies gaan we aan de slag met jouw verlangen op loopbaangebied. Je krijgt zicht op wat je te bieden hebt en waar jij het best tot je recht komt.

In contact en beweging

In 8 sessies werken we aan jouw (persoonlijk) leiderschap. Je ontdekt je eigen koers in jouw ontwikkeling en leert je eigen plek in te nemen.

De geluksroute

In 8 sessies help ik jou om in elke lastige sociale situatie de regie te pakken en jouw "geluksroute" te kiezen. Je zit beter in je vel en reageert effectiever op sociaal "gedoe".

Ontdekken wat Amèr Coaching vandaag al voor jou kan betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met mij

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

bezoekadres

Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem
(Locatie Haarlemse Kweektuinen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093
BTW NL001605734B12