Mijn aanbod

Individuele programma's

Wil je ook stappen zetten in je persoonlijke en individuele ontwikkeling? Wil je ontdekken hoe oude patronen van invloed zijn op je huidige functioneren? En wil je daar nieuwe bewegingsruimte in leren vinden?

Op basis van jouw vraag, kunnen we kiiezen voor een van mijn ontwikkelde coachprogramma’s of trainingen, deze staan hieronder. Vaak kiezen we daar elementen uit en vertalen we deze naar jouw concrete situatie zodat het altijd aansluit bij jouw unieke situatie en vraag!

DISC programma

Heb je zin om meer over jezelf te ontdekken, maar heb je geen behoefte aan een uitgebreid coachprogramma?

Beken dan kleur met dit online coachprogramma. De basis is een uitgebreide talentenanalyse gebaseerd op de DISC-methode.

De kleuren van DISC geven je inzicht in jouw kwaliteiten en jouw voorkeursgedragsstijl. Met ons online programma ontdek je waarom je de dingen doet die je doet en hoe je deze kwaliteiten beter kunt benutten. Je werkt toe naar een Persoonlijk Talentenprofiel waarmee je gemakkelijk het gesprek aan kunt gaan over jezelf en jouw ontwikkeling.

Soulbranding Journey

De Soulbranding Journey is voor ZZP’ers en professionals die gedurende elke maanden stap voor stap willen doorwerken naar een passende profilering.

Dit mooie programma  bestaat uit een online programma (19 verdiepende opdrachten!) in combinatie met live-coachings en belcoachings, een talenten en drijfverenanalyse en nog veel meer!

Na de Soulbranding Journey heb je een concrete profilering die dichtbij jezelf staat. Je bekent kleur en kunt vrij en onbevangen jouw authentieke verhaal vertellen.

Next Step

Een waardevol en intens coachtraject met diepe impact. We starten met het in kaart brengen waar je vandaan komt, inclusief je kracht, drijfveren en talenten. Na de 24-uurs retraite, start het tweede deel van dit bijzondere traject. Dit is de fase van vertalen: we verkennen waar liggen je (groei)kansen liggen en vertalen dit naar jouw verhaal (pitch).

Met dit programma beweeg je met volle kracht richting je professionele en persoonlijke toekomst.

Talentbranding - training

Wanneer je een loopbaantraject zoekt, dat je helpt keuzes te maken in je leven en je werk, dan is TalentBranding iets voor jou. We helpen jou om je verhaal en jezelf op jouw eigen authentieke wijze te presenteren. Dat helpt om je plannen en ambitie ook echt waar te maken!

Op basis van de WHY-HOW en WHAT: “de Golden Circle”  van Simon Sinek werk je aan meer inzicht in jezelf; waar sta je voor, wat zijn jouw unieke kwaliteiten.

Baan Boetseren - training

Wil je jouw talenten meer benutten in je huidige baan? Met dit traject zorg je dat je meer van jezelf kunt laten zien. In deze training krijg je helder inzicht in jouw talenten en energiegevers. En het stopt natuurlijk niet bij alleen inzicht. Dit inzicht gebruik je om de stap te nemen om echt in actie te komen en van je huidige baan, jouw ideale baan te maken. Je ontdekt in deze training dat dit dichterbij ligt dan je denkt.

Energie Boost - training

Ben je ZZP-er of professional en voel je je vaak moe? Je kan jouw energiecapaciteit laten toenemen. Met de kennis van 4 energiebronnen, leer je hoe je invloed hebt op jouw energie-capaciteit. Op basis van een energie check krijg je inzicht in jouw energieniveau op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Na zelfinzicht en inspiratie geven we je concrete handvatten om direct zelf doelen te stellen en aan de slag te gaan met jouw energiecapaciteit.

Ontdekken wat Amèr Coaching vandaag al voor jou kan betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met mij

Contact

Annemarie Reeuwijk

MOBIEL

06 24288554

Contact

bezoekadres

Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem
(Locatie Haarlemse Kweektuinen)

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

KVK 34367093

BTW NL001605734B12