Leef je volle potentieel
Header

HR coaching, een vak apart

De HR professional in een organisatie bevindt zich vaak in een bijzondere positie. Als afwisselend sparringpartner, coach, manager, als adviseur voor directie, staf en lijnmedewerkers en/of als verantwoordelijke voor een goed functionerend team.

Juist deze plek vraagt soms om coaching: Iedere HR professional wil wel eens standpunten uitwisselen met een onafhankelijk deskundige of heeft behoefte aan inhoudelijk advies. Bijvoorbeeld over vragen als:

  • hoe creëer ik draagvlak voor het HR beleid?
  • hoe bewaak ik mijn eigen professionele en persoonlijke grenzen?
  • of hoe zorg ik dat mijn team optimaal functioneert?

Door mijn jarenlange HR achtergrond, ben je bij Amer voor jouw specifieke coaching aan het goeie adres.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: