Datum

jun 08 2023

Kosten

90.00€

Coaching to go!

Herken je dit? Je doet hard je best maar zou graag eens willen sparren hoe je de (werk)situatie misschien ook anders aan zou kunnen pakken. Zelf probeer je wel te veranderen of bewegen maar steeds val je terug in je oude manier. Hoe kom je daar nou uit?

Typisch een vraag voor coaching to go! 

Naast intensievere trajecten, bied ik ook een laagdrempelig aanbod. Ik zie en hoor veel mensen struggelen en ik denk dat ik daarin vaak iets kan beteken. Ik werk vanuit een heerlijke plek en voel ook daarin de ruimte om mijn tijd aan te bieden aan mensen die behoefte hebben aan een andere manier van kijken.

Wat houdt dit in, zo’n coaching to go? 

Een coach sessie met mij van een uur, “op te halen” bij mij op locatie of buiten wandelen in de kweektuin, echt to go dus!. Online is ook mogelijk wanneer je dit wilt. Dus niet een lang coach traject maar gewoon samen eens met een andere blik naar jouw situatie kijken. Mijn rugzak zit vol en deze zet ik klaar om te benutten voor jouw vraag. Je loopt de deur of het park uit met een actie die je meteen kan toepassen, hoe fijn is dat! Echt een coaching waarmee je weer vooruit kunt.

Hoe werkt t?

Je meld je hier aan voor de coffee to go, ik neem contact met je op over dag en tijd die week. Jij ontvangt een bevestiging, met daarbij de voorbereidingsvraag, de bestelling dus! Zo zorgen we dat we het uur goed kunnen benutten. Je betaalt hier als particulier € 90 euro voor (incl BTW). Voor organisaties geldt een andere tariefstelling,

Mail mij voor meer informatie of neem contact met mij op, wie weet tot snel?

 

 

Urenschema

Maandag

15.00 - 16.00
coaching to go